Zuid-Holland
Recreatie
Op
maandag31mei202117:00

Inspiratie webinar IVN Trektochten

Over dit webinar

IVN Trektochten – een nieuw aanbod van IVN met een totaalervaring in de natuur voor wandelaars op doortocht.

Wat zijn IVN Trektochten precies? En welke kansen zien we om samen nieuwe IVN trektochten uit te stippelen en onder de aandacht te brengen?

In dit inspiratie webinar, speciaal voor IVN’ers nemen Jose de Jonge en Ido de Haan je mee op reis door dit nieuwe IVN aanbod. Daarna praten we erover verder en gaan we zelf aan de slag om IVN Trektochten in Zuid-Holland een stap verder te brengen. We doen dat in twee groepen, elk met een andere focus. Je kunt zelf kiezen welke sessie jouw voorkeur heeft.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het aanmeldformulier

Dit staat er op het programma:

  • 17.00 IVN Trektochten - Wat is dat?
  • 17.20 IVN Trektochten - De ervaringen van  een vrijwilliger 
  • 17.40 Mini-pauze
  • 17.45 Twee groepsessies
  • 18.30 Afsluiting

Groep 1) IVN Trektocht in Nationaal Park Hollandse Duinen

In de Hollandse Duinen willen we graag dit najaar nog een IVN Trektochten route realiseren. Vind jij het leuk om hierover mee te denken? In deze sessie vertellen we je waar dit project nu staat en wat er nog nodig is om dit project tot een succes te maken.

Groep 2) IVN Routes; wat hebben vrijwilligers nodig?

In deze sessie denken we samen na over de educatie & communicatie rondom IVN Routes zoals de IVN Trektochten. Welke natuur educatief aanbod (denk bijvoorbeeld aan een bijscholingsmodule of communicatieproduct zou waardevol kunnen zijn? We nemen jouw input en ideeën graag mee om dit jaar een educatief of communicatief product op te leveren dat waardevol is voor IVN-afdelingen én voor de IVN Trektochten.

 

Algemene informatie

maandag 31 mei 2021 - 17:00 tot 18:30
Contactpersoon: