Zuid-Holland
Voor IVN leden
Op
zaterdag04sep202110:00

Activerende Natuurverkenning

Trainingsdag

Hoe pak je een excursie zo aan dat deelnemers zich echt betrokken voelen bij wat er gebeurt en uitgedaagd worden om tijdens een excursie zelf dingen in te brengen? Hoe voorkom je dat je als gids voornamelijk aan het aanwijzen en toelichten bent? Hoe geef je deelnemers de kans om zelf te scoren met hun waarnemingen?

Dat vraagt een activerende aanpak van jou als gids of excursieleider. En dat kan je oefenen!

De Werkgroep Districtskadervorming (DKV) organiseert hiertoe samen met IVN Zuid-Holland en IVN Alphen a/d Rijn de training Activerende Natuurverkenning. 

Voor wie: actieve IVN' ers (natuurgidsen, NGO-cursisten), bij voldoende plek ook toegankelijk voor andere groene vrijwilligers.

LocatieBezoekerscentrum Veenweiden, Burgemeester Bruins Slotsingel 15,    Alphen aan den Rijn 

AanmeldenEr kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Er wordt gezorgd voor een corona-veilige situatie met voldoende afstand tussen alle aanwezigen.Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Klik hier om je aan te melden. 

* Neem zelf een lunchpakketje mee, voor koffie, thee en soep wordt gezorgd

Organisatie: Werkgroep Districts Kader Vorming (DKV) in samenwerking met IVN Zuid-Holland en IVN Goeree-Overflakkee. De dag wordt verzorgd door Ton Lommers, een ervaren IVN-gidsentrainer uit Leiden.

Algemene informatie

zaterdag 5 juni 2021 - 10:00 tot 15:30
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Veenweiden
Burgemeester Bruins Slotsingel 15
2403 NC Alphen aan den Rijn
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image