Week van de Zwinstreek
Recreatie
maandag18feb2019

In je agenda: Week van de Zwinstreek 2019!

Ook in 2019 beleef je de Zwinstreek op een unieke manier tijdens de derde editie van de ‘Week van de Zwinstreek’. Van 21 t/m 29 september kan jong en oud ervaren wat deze regio zo bijzonder maakt. De gehele week zijn er verschillende activiteiten rondom natuur, cultuurhistorie en streek- en hoeveproducten te beleven, georganiseerd door natuurorganisaties en recreatieondernemers in het gebied. Kom het zelf beleven en geniet van de zeehonden, vogels, musea en lokale lekkernijen!

Zwinstreek

Gedurende de komende maanden wordt het volledige programma aan activiteiten samengesteld en bekend gemaakt. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op de website www.weekvandezwinstreek.eu. Wil je zelf iets organiseren? U kunt uw activiteit hier aanmelden.

Over de Week van de Zwinstreek

De Week van de Zwinstreek betrekt inwoners, recreanten, ondernemers en toeristen bij de Zwinstreek en is een initiatief van IVN Natuureducatie in samenwerking met haar partners de gemeente Damme, Knokke-Heist, Maldegem, Sint-Laureins, Sluis en de provincie West-Vlaanderen en Provincie Zeeland.