Zeeland
IVN
vrijdag14jan2022

Trainingsaanbod 2022 Zeeland

IVN’ers zijn nieuwsgierig en willen altijd bijleren. Ook in 2022 is er met de inzet van de IVN afdelingen, IVN landelijk, IVN Zuid-Holland en Zeeland én de DKV weer een prachtig trainingsaanbod voor IVN’ers in Zeeland en Zuid-Holland. Veel plezier met bijleren in en over de natuur in 2022!

Programma 2022Trainingen

Hieronder vind je het programma. Klik op de link 'aanmelden' voor meer informatie. Dit overzicht wordt regelmatig ge-update. 

Voor wie zijn de trainingen?

Alle IVN’ers zijn welkom, bij overaanmelding hebben IVN'ers uit Zuid-Holland en Zeeland voorrang als het om een training gaat die vanuit IVN Zuid-Holland, Zeeland of de DKV wordt aangeboden. Ben je geen IVN'er? In sommige gevallen kun je je aanmelden, mits er een plek is.  

Terugkijken training 

Heb je in 2021 de trainingen over Zoom en Social Media gemist? Bekijk de opnames dan terug:

Trainingen 2022

Training Trainer Datum 
 
Tijd Locatie Info en
aanmelden
 
Workshop Groene GGZ voor IVN'ers Landelijk 17 februari 19:00- 20:30 Online Aanmelden  
Cursus Excursieleider 2022 Ton Lommers, Wim van Schie en Arthur Hilgersom

8/19/29 maart en 9/23 april

  Rotterdam

Aanmelden

 

Trainingen in coronatijd 

Als gevolg van de coronamaatregelen, zijn veel trainingen online. Sommige  kun je achteraf terugkijken via de links in het overzicht.  Vragen?

Vragen?

Heb je vragen over bovenstaand overzicht? Of wil jouw IVN-afdeling wel een training hosten of organiseren? Neem dan contact op met Tonja van Gorp (0629730170).

*Host zijn betekent dat je als afdeling ondersteunt bij het regelen van een locatie in jouw werkgebied en dat je deze training of bijeenkomst graag promoot bij de leden van jouw afdeling.

Dit trainingsaanbod wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland