20 t/m 26 juni 2022
Grevelingenweek 2022
Kind & Natuur
dinsdag13okt2020

Boswachter Piet bij Zapp Your Planet!

Vrijdag 9 oktober liet boswachter Piet van Loon van Staatsbosbeheer de Grevelingen zien aan Zapp-presentator Remy Hogenboom. Wat een interessante en leuke uitzending is het geworden! Kijk de uitzending hier en leer gelijk over de bijzondere Grevelingen.

Dagelijks vanaf je bank op pad!

Zapp your planet is een mooie opwarmer voor het online excursie programma in de Grevelingenweek. Via de website en social media worden er in de Grevelingenweek als dagelijkse rode draad filmpjes en vlogs gepresenteerd met de boswachters en natuurgidsen van IVN. Hou dagelijks de kanalen in de gaten voor een kijkje achter de schermen of op plaatsen waar je normaal niet komt en interessante natuurweetjes over De Grevelingen.

Zapp Your Planet

In Zapp Your Planet zetten Zapp-presentatoren zich al jaren samen met jou in voor een gezonde planeet. Daarnaast is er een wekelijks programma op vrijdagavond. Daarin gaan Zapp-presentatoren Manon Hoijtink, Remy Hogenboom en Toon Maassen op missie. Ze weten een hoop over het klimaat, maar nog lang niet alles! Samen met jou gaan ze op ontdekkingstocht. Ze proberen nieuwe uitvindingen uit, ontmoeten slimme onderzoekers, spreken inspirerende klimaatstrijders en verzinnen ludieke acties. Zapp Your Planet is een gezamenlijk initiatief is van NPO,  EO en NTR.

 

Blijf op de hoogte via de Zapp Your Planet site en het Instagram-kanaal!