An Epic Challenge

IVN Natuureducatie en Nationaal Park Oosterschelde dagen jou en je klasgenoten uit om te bedenken hoe jij jouw leeftijdsgenoten de natuur in krijgt. Welke activiteiten in Nationaal Park Oosterschelde zou jij organiseren? Doe mee met de Epic Challenge!

Ons klimaat verandert. Het weer wordt extremer. De druk op de natuur is groot. De biodiversiteit gaat achteruit. Steeds meer jongeren ondernemen actie. Misschien is jouw generatie wel de laatste die het tij kan keren. Jij bent de beslisser van de toekomst. En de toekomst begint nu! Daarom organiseert IVN Natuureducatie in samenwerking met Nationaal Park Oosterschelde de Epic Challenge. Wij roepen jou op de gekste, tofste, meest bijzondere activiteit te bedenken die jij en jouw leeftijdsgenoten naar het Nationaal Park zou trekken.

Accepteer cookies

Presenteer je idee

Uit de ingediende ideeën kiezen wij de beste drie! Zit jij daarbij? Dan mag je je eigen idee op 16 december presenteren aan een jury bestaande uit aan een jury bestaande uit Anita Pijpelink (gedeputeerde), Pim Schenkelaars (wethouder Gemeente Noord-Beveland), Ira von Harras (directeur ZMF) en Marijke Lieman (boswachter Staatsbosbeheer).

Prijs

De groep of individuele leerling met het winnende activiteitenaanbod mag samen met de klas in 2022 één van de eigen activiteiten gaan beleven in het Nationaal Park Oosterschelde.

Hoe werkt het?

Klik hier voor de uitleg!