Cursus Gastheer van het Landschap Terneuzen

In 2022 werden al 17 ondernemers uit Terneuzen Gastheer van het Landschap. Ook onderdeel worden van dit netwerk van horeca-, en toeristische ondernemers? In het najaar van 2023 organiseert IVN Natuureducatie in opdracht van de Gemeente Terneuzen en Geopark Schelde Delta een tweede editie van de cursus Gastheer van het Landschap. Tijdens deze cursus word je meegenomen naar de mooiste plekjes van het gebied. Deze informatie kunnen deelnemers weer doorgeven aan hun gasten.

Persoonlijke verhalen over de streek

Meer dan ooit is er over gebieden informatie beschikbaar, bijvoorbeeld via apps, routes en kaartjes. Maar juist de verhalen van mensen, de weetjes die maar weinig mensen echt kennen, bijzondere dingen die je pas ziet wanneer je erop gewezen wordt, die maken dat je de omgeving écht beleeft.

Cursus Gastheer van het Landschap 

Tijdens de cursus Gastheer van het Landschap worden ondernemers meegenomen naar bijzondere plekken in en om Terneuzen. Ze leren meer over de natuur, het cultuurhistorische landschap en maken kennis met bijzondere streekproducten. Daarnaast is er ruimte voor het vormen van een netwerk en werken ondernemers binnen de cursus samen aan de ontwikkeling van producten, diensten of arrangementen waarmee zij in kunnen spelen op de bijzondere kenmerken van Terneuzen.

Praktische informatie 

De cursusdagen vinden plaats op dinsdagmiddag 3, 17 en 31 oktober en op 7 november 2023. De kosten voor deelname bedragen € 100,- per persoon. Het is mogelijk om met meerdere personen van een bedrijf mee te doen aan het programma.

Meld je hieronder aan:

Adres(Vereist)
Factuuradres (indien afwijkend)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Kosten:
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina