Zeeland
Recreatie
Op
dinsdag23mrt202119:30

Informatiebijeenkomst Gastheer van het Landschap voor Walcheren

In 2018 gingen al 23 enthousiaste ondernemers jou voor. Heb je ook interesse om Gastheer of -vrouw van Walcheren te worden? Op dinsdagavond 23 maart om 19:30 organiseert IVN Natuureducatie een informatiebijeenkomst waarin we je meer vertellen over dit programma.

Over Gastheer van het Landschap

Natuur en natuurbeleving spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Mensen trekken meer de stad uit en kiezen vaker voor een verblijf in het landelijk gebied. Van de gebaande paden af en dichtbij de natuur. Hoe kun jij als ondernemer gebruik maken van bijzondere plekken uit de omgeving, en hoe kun je deze kennis vervolgens vertalen naar jouw onderneming? Daarover leer je meer tijdens de cursus Gastheer van het Landschap. 

We nemen je mee naar de mooiste plekjes van Walcheren. Je leert meer over de natuur, het cultuurhistorische landschap en maakt kennis met bijzondere streekproducten. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en werk je samen aan producten, diensten of arrangementen waarmee je inspeelt op de bijzondere kenmerken van Walcheren. Op die manier kun je jouw gasten, personeel of zakelijke relaties iets extra's bieden en gericht doorverwijzen.

Informatiebijeenkomst op 23 maart, 19:30u. 

Wil je graag meer weten over dit programma? Op 23 maart om 19:30u organiseert IVN een digitale informatiebijeenkomst over de cursus. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we je meer over de inhoud van het programma en delen oud-deelnemers hun ervaringen.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden via Zoom. Wanneer je het aanmeldformulier invult ontvang je voor aanvang van de bijeenkomst een vergaderlink en inlogcode. 

Heb je interesse in het programma maar kun je op 23 maart niet aanwezig zijn bij de digitale informatiesessie? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier. Bij voldoende interesse kijken we of we op een ander moment nogmaals een informatiebijeenkomst kunnen houden. 

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst 

Praktische informatie 

Cursusdata voor 2021 zijn voorlopig vastgesteld op:

  • dinsdagmiddag 2 november 2021
  • dinsdagmiddag 16 november 2021
  • dinsdagmiddag 30 november 2021
  • dinsdagochtend* 7 december 2021

*Deze cursusdag vindt plaats in de ochtend omdat we in verband met de geplande excursie rekening moeten houden met het getij. 

Kosten:

Dankzij een bijdrage van de Gemeente Veere en de Toeristische Impuls Veere is de eigen bijdrage voor ondernemers uit de Gemeente Veere €116,-. 

Voor ondernemers uit Vlissingen en Middelburg geldt een eigen bijdrage van €348,-. 

Meer weten? 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of je vast aanmelden voor de cursus? Dat kan via deze link 

Heb je een vraag of wil je graag meer weten? Bel of e-mail dan naar Anke Calon van IVN Natuureducatie via: a.calon@ivn.nl of 06 58 94 03 36 

Algemene informatie

dinsdag 23 maart 2021 - 19:30 tot 21:00
Contactpersoon: