Zeeland
Recreatie
Op
dinsdag01jun202119:30

Informatiebijeenkomst Gastheer van het Landschap voor Terneuzen

Op zoek naar een manier waarop je jouw gasten meer kunt vertellen over de bijzondere kenmerken van de omgeving? Word ook gastheer van het landschap! Op dinsdag 1 juni organiseert IVN Natuureducatie een informatiebijeenkomst waarin we je meer vertellen over dit programma.

Over Gastheer van het Landschap

Of je nou in de stad of in het landelijk gebied onderneemt: natuur en natuurbeleving spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Mensen kiezen steeds vaker voor een verblijf van de gebaande paden af en dichtbij de natuur. Hoe kun jij als ondernemer gebruik maken van de bijzondere plekken uit de omgeving, en hoe kun je deze kennis vervolgens vertalen naar jouw onderneming? Daarover leer je meer tijdens de cursus Gastheer van het Landschap.

Tijdens de cursus nemen we je mee naar de mooiste plekjes van Terneuzen. Wist je bijvoorbeeld dat het krekengebied rond de Braakman ons meer vertelt over de ontstaansgeschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen? Welke rol spelen streekproducten in het verleden, maar ook in het heden? Ken jij alle geheimen van de Terneuzense binnenstad? Kortom: je leert meer over de natuur, het cultuurhistorische landschap en maakt kennis met bijzondere streekproducten. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en werk je samen aan producten, diensten of arrangementen waarmee je inspeelt op de bijzondere kenmerken van dit gebied. Op die manier kun je jouw gasten, personeel of zakelijke relaties iets extra’s bieden en gericht doorverwijzen.

Informatiebijeenkomst op 1 juni 2021 om 19:30u

Wil je graag meer weten over dit programma? op dinsdag 1 juni om 19:30u organiseert IVN een informatiebijeenkomst over de cursus. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we je meer over de inhoud van het programma. 

In verband met de geldende coronamaatregelen beslissen we uiterlijk een week voor aanvang van de bijeenkomst of deze digitaal dan wel fysiek plaatsvindt. 

Heb je interesse in het programma maar kun je op 1 juni niet aanwezig zijn? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier. Bij voldoende interesse kijken we of we op een ander moment nogmaals een informatiebijeenkomst kunnen houden. 

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst 

Praktische informatie 

In totaal beslaat de cursus vier dagdelen. Omdat we het belangrijk vinden dat cursusbijeenkomsten worden georganiseerd op momenten die voor deelnemende bedrijven goed uitkomen beslissen we tijdens de informatiebijeenkomst of we de cursus organiseren in september - oktober 2021 of in november - december 2021. 

Kosten:
Dankzij een bijdrage van de Gemeente Terneuzen en het Geopark Schelde Delta is de eigen bijdrage voor ondernemers slechts €100,- per persoon. Het is mogelijk om met meerdere personen van één bedrijf deel te nemen. 

Enthousiast geworden over het programma? Direct aanmelden voor de cursus kan via deze link

Meer weten? 

Benieuwd wat het programma Gastheer van het Landschap allemaal inhoudt? Kijk dan eens op de webpagina Gastheer van het Landschap

Heb je een vraag of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Anke Calon van IVN Natuureducatie via: a.calon@ivn.nl of 06 58 94 03 36 

Algemene informatie

dinsdag 1 juni 2021 - 10:00 tot 11:00
Locatie: 
Terneuzen
Nederland
Contactpersoon: