Aanmelden Activiteiten Grevelingenweek

Van 1 juli t/m 9 juli vindt de 10e editie van de Grevelingenweek plaats! De Grevelingenweek betrekt inwoners, recreanten, bedrijven, scholieren en toeristen bij de Grevelingen. Een week vol activiteiten waarbij iedereen op een actieve manier kennis maakt met al het moois van de Grevelingen en waarbij de koppeling tussen natuur en recreatie centraal staat.

U kunt uw activiteit voor de Grevelingenweek aanmelden via het formulier hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Brenda de Schipper via b.de.schipper@ivn.nl 06-82060963.

Aanhef

Gegevens Activiteit

Deze uitleg wordt gebruikt om voor uw activiteit te werven. Hoe aantrekkelijker, hoe beter!
Gratis kan natuurlijk ook! 🙂
Datum activiteit(Vereist)
Starttijd vereist, eindtijd optioneel

Foto aanleveren

Graag ontvangen wij van u een goede foto van uw activiteit en die wij mogen gebruiken op de website en/of in de communicatiemiddelen die nog worden ontwikkelt. U kunt de foto mailen naar b.de.schipper@ivn.nl o.v.v. Grevelingenweek 2023, uw bedrijfsnaam en naam van de activiteit. U gaat ermee akkoord dat wij de foto mogen gebruiken voor de Grevelingenweek 2023. Wij vermelden uw bedrijfsnaam als bron bij de foto, tenzij u anders aangeeft. Wilt u dit dan in de mail bij de foto aan ons aangeven? Zorg ervoor dat de foto kwalitatief goed genoeg is voor online en offline communicatiemiddelen. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt in het kader van de Grevelingenweek. Wij respecteren jouw privacy.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.