Bedrijven

Bedrijventerreinen zijn vaak grijze, versteende omgevingen. Daar is grote winst te behalen voor mens en natuur. Daarom werkt IVN aan groene, gezonde bedrijventerreinen. Dit doen we met Tiny Forests en Groene Bedrijventerreinen.

IVN Tiny Forest

Wil jij van jouw bedrijf een groene, inspirerende werkplek maken? Een plek die zorgt voor trots, werkplezier en meer creativiteit bij jouw medewerkers? Die bijdraagt aan een groen imago en die de biodiversiteit stimuleert, verkoeling biedt op warme dagen, water bergt bij overvloedige regenval en CO2 opslaat? Plant dan, samen met je medewerkers, een Tiny Forest met buitenwerkplek op jouw eigen bedrijfsterrein!

Meer informatie? Download de 
flyer Tiny Forest voor Bedrijven.

_______________________________________________________________________________

Groene bedrijventerreinen

IVN heeft vanuit een brede coalitie van partners, een aanvraag bij het Groeifonds gedaan met het voorstel ‘Werklandschappen van de Toekomst’. Daarin werken we toe naar toekomstgerichte groene, gezonde en klimaatbestendige bedrijventerreinen. De aanvraag werd ondersteund door vier Utrechtse bedrijventerreinen én de Provincie.

Bijeenkomsten vergroening bedrijventerreinen
Het is nog wachten tot we weten of de aanvraag wordt goedgekeurd, maar in samenwerking met DuurzaamDoor is IVN vast aan de slag gegaan: we organiseren een serie bijeenkomsten waarin we het proces van vergroening op verschillende bedrijventerreinen in de Provincie Utrecht op gang helpen brengen.

Interesse?
Heb je interesse of wil je zelf ook aan de slag? Neem dan contact op met Elies Arps.