Utrecht
Landschap
Op
woensdag14apr202119:30

Workshop Storytelling voor IVN Routes

In deze tijd gedomineerd door COVID-19 biedt de IVN Route app een mooie gelegenheid om mensen veilig de natuur te laten ervaren met IVN. Daarnaast zijn verhalen een prachtige manier om mensen bij de natuur te betrekken en deze te laten beleven. Deze workshop Storytelling is bedoeld om IVN routes te vullen met (bijzondere) verhalen van de plekken die daarin worden aangedaan.

Vorig jaar organiseerde we al de training ‘Aan de slag met IVN Routes - haal meer uit de IVN Route app’ over verschillende type routeprojecten en de promotie van routes. Deze workshop ‘storytelling & IVN routes’ focust op de inhoud en beleving die je tijdens een route wilt overbrengen. Heb je de vorige training niet gevolgd? Geen probleem, het belangrijkste is dat je een route op het oog hebt om mee aan de slag te gaan.

Anne Mara Sillevis Smitt (projectleider IVN Noordwest en Storyteller) verzorgt de workshop waarin je inspiratie krijgt om jouw IVN route verder uit te werken en in te vullen met een of meerdere verhalen.

We gaan er vanuit dat je al een IVN Route op het oog hebt die je wil gebruiken tijdens de workshop. De workshop gaat over de inhoud en beleving die je tijdens een route wilt overbrengen, niet over de technische kant van de IVN routes.

Inspirerend voorbeeld: IVN Trektochten

Ondanks lanceerde IVN de eerste IVN Trektochten: meerdaagse wandelingen van 15 tot 20 km per dag door prachtige gebieden in Nederland. De trektochten zijn ontwikkeld samen met IVN-natuurgidsen en Gastheren van het Landschap in Brabant. Verhalen hebben een belangrijke rol in deze trektochten. Bekijk deze routes vast eens >>

Aanmelden

Algemene informatie

woensdag 14 april 2021 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Online
Nederland
Extra Informatie: 

- Wo 14 april 19:30-21:30
- Deelname is gratis
- Aanmelden kan tot 8 april
- Aantal deelnemers 15-25.
- De workshop wordt online via zoom gegevens

Contactpersoon: