ANMEC/IVN zoekt een vrijwilliger voor de NatuurMEdiatheek

Gun jij ook iedereen een warme band met de natuur? We zoeken iemand die het leuk vindt om te helpen in onze Natuurmediatheek.

In onze Natuurmediatheek maken we hoogwaardige lesmaterialen, voorbeelden uit de natuur, practica, spellen en veldwerkmaterialen toegankelijk voor heel Amsterdam. Samen met de leraren, ouders, leidsters en bewoners brengen we de mechanismen en de wonderen van de natuur in huis, in het klaslokaal, op de opvang en in de buurt.

We zoeken

Een vrijwilliger voor 6 dagdelen in de maand. Je hebt interesse in de natuur en bent open en vriendelijk. Je doet dit vrijwillig maar niet vrijblijvend.

Werkzaamheden

Je gaat meedraaien in ons team Natuurmediatheek. Dit betekent het helpen van bezoekers, het klaarzetten en ontvangen van uitleningen en het ondersteunen bij het vernieuwen van het aanbod.


We bieden

Een plek in een enthousiast, bevlogen team op een heerlijke locatie in de stad met uitzicht op de Hortus Botanicus.
 

Organisatie

ANMEC IVN zet zich met plezier en overtuiging in voor een Amsterdamse omgeving waar mens, dier en groen zorg dragen voor elkaar. Onze Natuurmediatheek is naast een plek vol te lenen materialen ook een plek waar we samen met Amsterdamse leraren, kinderopvang, ouders en buurtinstellingen nieuwe materialen ontwikkelen. En waar advies ingewonnen kan worden.

Mocht dit je aanspreken, aarzel dan niet om contact op te nemen met:

Diederik Frischknecht

d.frischknecht@ivn.nl

Of bel voor een afspraak: 020 - 622 54 04
Plantage Middenlaan 2C
1018 DD Amsterdam

Kijk voor meer informatie op onze website: https://anmec.nl/