Noord-Holland
Kind & Natuur
Op
donderdag24jun202113:00

Online groen spreekuur: Het belang van vies worden

Waarom is het zo belangrijk voor een kind om af en toe lekker vies te mogen worden? Het spelen met aarde, zand en water biedt eindeloos veel mogelijkheden om kinderen rijke natuurervaringen mee te geven. Hoe kun je hiermee aan de slag gaan, hoe neem je ouders of collega’s mee die het niet fijn vinden als kinderen vies worden en is spelen met modder eigenlijk wel veilig? Kom je meepraten en luisteren tijdens het online groene spreekuur van ANMEC?

Wat: Online groene spreekuur over het belang van vies worden voor kinderen
Wanneer: 24 juni 2021
Hoe laat: 13:00-14:00 uur
Waar: Digitaal
Voor wie: Amsterdamse Kinderdagverblijven, BSO's en iedereen in Amsterdam die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt.

Deelnemen

Samen met expert Savriti de Miranda, pedagogisch medewerker en coach bij kinderopvang Humankind gaan we het thema vies worden verkennen.

We haken met dit spreekuur aan bij de landelijke Modderdag van 29 juni. We delen inspiratie voor de invulling van ModderDag op jouw dagverblijf of BSO.  Je ontvangt dan gratis digitale materialen om je te helpen bij de organisatie, zoals het recept voor de perfecte modder en het ModderCertificaat. Leuk om mee te geven aan de kinderen. 

Accepteer cookies
Graag tot donderdag!

Algemene informatie

dinsdag 22 juni 2021 - 15:31