Noord-Holland
Voor IVN leden
Op
zaterdag19jun202110:00

Inspiratiedag IVN Noord-Holland

Deze activiteit is helaas vol, stuur een mailtje naar Louwra Postma via l.postma@ivn.nl voor een plekje op de reservelijst.

Op 19 juni is de jaarlijkse inspiratiedag voor alle IVN'ers in Noord-Holland. Dit keer zijn we te gast bij de afdeling in Zuid-Kennemerland. Het belooft een actieve dag te worden boordevol inspiratie en activiteiten in de natuur. 
Treedt al fietsend in de voetsporen van Jac P. Thijsse tijdens de Thijsse Tour, ga mee 'bosbaden' met al je zintuigen in wandelpark Caprera en ontdek de bijzondere planten en dieren die leven in het gebied.

De dag duurt van ca. 10.00 tot 16.00 uur.* De deelnemers worden verdeeld in kleine groepen van maximaal 10 mensen. Meer informatie over het programma volgt eind mei. Meld je hieronder alvast aan! 

*Een deel van het programma is op de fiets door het duingebied en een deel te voet op Caprera. Een fiets kunnen wij voor je huren. Het is eventueel ook mogelijk om alleen met het deel te voet op Caprera mee te doen. Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. 

Deze activiteit is helaas vol, stuur een mailtje naar Louwra Postma via l.postma@ivn.nl voor een plekje op de reservelijst.

Algemene informatie

zaterdag 19 juni 2021 - 10:00 tot 16:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Kennemerduinen
Zeeweg 12
2051 EC Overveen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image