Noord-Brabant
Jongeren
dinsdag20jul2021

Aanmelding najaarsprojecten Groen Traineeship geopend!

Ben jij geïnteresseerd in groene thema’s als natuur, duurzaamheid en milieu? Wil jij weten hoe het is om samen met een groep jongeren écht iets betekenisvols te kunnen bijdragen aan een leefbare planeet? En ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf 25 september gaan er weer nieuwe projecten van het Groen Traineeship van start en kunt je nu aanmelden! Bij het Groen Traineeship ga je met een groep jongeren van september tot februari één dag per week aan de slag met een groen project. Je hebt keuze uit een ruim aanbod aan projecten: zo kun je je onder andere gaan inzetten voor klimaatrechtvaardigheid, de biodiversiteit van een stadswijngaard versterken, woonwijken natuurvriendelijker maken, bomen planten, een sociale moestuin helpen of een reisgids ontwikkelen over duurzame voeding. Maar er is nog veel meer mogelijk!

Bekijk hier het overzicht van alle projecten en vind welk project bij jou past!

Over Groen Traineeship

Het Groen Traineeship is een organisatie die jonge mensen de mogelijkheid biedt een aantal maanden een groen vrijwilligersproject te doen. Wij streven ernaar jongeren de kans te geven hun duurzame doelen om te zetten in daden! Gedurende het hele jaar gaan er in blokken nieuwe projecten van start. Aankomend blok loopt van september 2021 tot februari 2022. Na de Landelijke Startdag op zaterdag 25 september ga je met jouw team aan de slag. De precieze tijdsbesteding verschilt per project, maar over het algemeen ben je er één dag per week mee bezig. Er worden projecten door het hele land aangeboden: van Brabant tot Amsterdam, en van Doorn tot Groningen! We kijken graag met jou wat er mogelijk is.

Als Groene Trainee steek je niet alleen je handen uit de mouwen voor een groenere wereld, maar ben je ook bezig je CV te vergroenen, kun je lekker buiten aan de slag, krijg je diverse trainingen en workshops aangeboden, is er ruimte om te netwerken én ontvang je aan het einde een certificaat van deelname.

Meer informatie over wat het Groen Traineeship inhoudt? Dat vind je hier.

Hou mij op de hoogte

Heb je dit najaar niet de mogelijkheid om te beginnen, maar wil je toch graag een keer meedoen met het Groen Traineeship? Dan kun je je hieronder aanmelden om op de hoogte te blijven van de komende projecten. 
Blijf op de hoogte.