Dit is mijn Waterpoort – bewonersbijeenkomst

Bewoners laten het landschap leven. Bezoekers kennen vaak de bekende plekken, zoals forten, havens en natuurgebieden. Maar juist jíj weet als bewoner natuurlijk als geen ander de mooiste plekjes te vinden! Daarom willen Waterpoort en IVN het landschap tot leven laten komen… met jou!

Je hebt onlangs jouw lievelings Waterpoort plekje met ons gedeeld. Van de pareltjes die jullie ons aangewezen hebben willen wij zes “Waterpoort-ommetjes” maken. Zes korte wandelroutes waarbij de wandelaar langs de plekjes komt waar jullie als bewoners trots op zijn. Daarbij kan de wandelaar het bijbehorende verhaal beluisteren via app IVN Routes. Zo komt het landschap voor wandelaars bijna letterlijk tot leven!

Op maandagavond 25 september vanaf 19.30 uur organiseren wij in Fort Sabina (Heijningen) een speciale ommetjes-maakavond. Tijdens deze avond presenteren wij alle ingezonden Waterpoortpareltjes en kijken we samen hoe we de zes ommetjes vorm kunnen geven. Daarbij gaan we ook aan de slag met storytelling om de verhalen nòg sterker te maken.

Ben jij er bij? Vul je dan even het onderstaande formulier in? Dan weten wij dat je komt!

Aanmeldformulier bewonersbijeenkomst
(let op, deze bijeenkomst is alleen voor inzenders van Waterpoortpareltjes)


IVN Natuureducatie verwerkt je gegevens om je aanmelding te bevestigen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waar
Fort Sabina
Fortweg 1
4794 SC Heijningen
0168 471 759 Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ido de Haan

Projectleider IVN Brabant

Ontdek meer over

Deel deze pagina