[geannuleerd] Excursie ‘De bestuivers van het landschap door de ogen van Van Gogh’

Een excursie speciaal voor ondernemers in het Van Gogh Nationaal Park, waarbij we in de bijzondere wereld van de bloemen en bijen stappen én met elkaar spreken over hoe jij positief kunt bijdragen aan een rijkere natuur rondom jouw onderneming.

We nemen jou als ondernemer graag mee op excursie zodat jij zelf het unieke karakter van Van Gogh Nationaal Park kunt ontdekken. Van Gogh NP heeft met haar unieke bekenlandschap veel te bieden. Tijdens deze excursie in natuurgebied de Brand is er in het bijzonder aandacht voor de wonderlijke wereld van bestuivers: het samenspel tussen bloemen en insecten, zoals vlinders en bijen.

Van Gogh NP begint bij je voordeur

We willen jou als ondernemer uitdagen om ook in je eigen omgeving de natuur te versterken en daarmee tegelijkertijd de beleving voor je gasten te vergroten. Zo begint Van Gogh Nationaal Park al zodra de gast je bij jouw onderneming de voordeur uit stapt. Er groeit iets moois!

Praktische informatie

De excursie van maandag 20 juni gaat helaas niet door wegens te weinig aanmeldingen. Houdt de pagina van Visit Brabant en IVN in de gaten voor informatie over volgende excursies en bijeenkomsten. Je kunt natuurlijk nog altijd aan de slag met de E-learning over Van Gogh Nationaal Park.