Noord-Brabant
Gezondheid
Op
zaterdag24apr202110:00

Workshop Wandel je gezond!

Workshop Wandel je gezond - Wandelen in je eentje

Hoe meer coronagevallen, hoe drukker het is in de natuur. We hebben geleerd hoe belangrijk de natuur voor ons is. Of het nou een ommetje in het park is of een lange wandeling door een natuurgebied: we komen tot rust, we ademen frisse lucht in, we zijn in beweging. En wandelen kan altijd!

Zoek je inspiratie om jouw wandelingen leuker te maken? Om meer van de natuur te kunnen genieten? Om je vaste rondje weer met heel andere ogen te bekijken? Volg dan onze digitale wandelworkshop op zaterdag 24 april. 

Wandelen is gezond

Een wandeling door de natuur zorgt ervoor dat we tot rust komen. Onze aandacht verbetert, we zijn creatiever, kunnen meer onthouden en ons probleemoplossend vermogen neemt toe. Bovendien komen we lichamelijk in beweging en dat is goed voor botten, spieren, hart en bloedvaten. En wandelen is goed voor ons humeur: we worden er gelukkiger van! Ook wanneer we alleen wandelen.

Zaterdag 24 april 10.00 – 11.00

We voelen ons allemaal net een stukje lekkerder na een wandeling, en in je eentje wandelen kan altijd! Tijdens deze digitale workshop bekijken we de effecten die natuur heeft op onze mentale gezondheid.  We behandelen een aantal praktische werkvormen waarmee je aan de slag kunt tijdens de wandelingen die je in je eentje maakt.

Aanmelden 

Deze workshop wordt ook Engelstalig gegeven: Healthy Walking Workshop.

Algemene informatie

zaterdag 24 april 2021 - 10:00 tot 11:00
Locatie: 
Zoom
Nederland