Noord-Brabant
Voor IVN leden
Op
donderdag25feb202119:30

Basis Zoom-training voor lokale IVN-afdelingen

Wilt je graag leren videobellen met Zoom en niet meer eindeloos zoeken naar waar alle knoppen zitten?

In deze bijeenkomst van 1 uur leer je meer over de basisfuncties van Zoom, zodat je met veel plezier en gemak in de toekomst deel kunt nemen aan digitale bijeenkomsten. Tijdens de training wordt de basiskennis die je hiervoor nodig hebt stap-voor-stap doorgenomen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor leden van IVN-afdelingen in zowel Brabant als Limburg die meer willen weten over de basisfuncties van Zoom.

Doel

Aan het eind van deze training:

  • Weten de deelnemers hoe ze Zoom kunnen installeren op hun laptop. NB: wij zullen voorafgaand aan de training instructies sturen.
  • Kunnen de deelnemers de basisfuncties van Zoom toepassen, zoals het in- en uitschakelen van video en microfoon.
  • Hebben de deelnemers handvatten om zelf actief deel te kunnen nemen aan Zoom-meetings.

Praktisch

Deze training is gratis en wordt begeleid door Sylvia Spierts-Brouwer, Willeke Geurts & Leon Heemels. De training vindt digitaal plaats op 25 februari van 19:30-20:30. Wil je graag van tevoren nog even checken of alles goed werkt? Dat kan! Vanaf 19:00 zitten wij klaar om je te helpen met inloggen. 

NB: om deel te nemen aan deze training is het van belang dat jouw laptop / computer/ tablet / smartphone beschikt over een microfoon zodat wij je kunnen horen. Een camera is gewenst, maar niet noodzakelijk. 

Heeft u interesse?

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen: 

Inschrijfformulier
*Maximaal 20 deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze workshop. Zo kunnen wij je goed ondersteunen tijdens de training. Mochten wij meer aanmeldingen ontvangen, dan komt je op de wachtlijst. Wij zullen dan een extra Zoom-training organiseren bij voldoende interesse.  

Algemene informatie

donderdag 25 februari 2021 - 19:30 tot 21:30