Limburg
Kind & Natuur
zondag07feb2021

KidsParty 2021: meld jouw IVN-jeugdgroep nu aan!

De KidsParty is dit jaar nét even anders, maar zéker zo leuk! Dit keer niet allemaal samen… maar wel allemaal samen naar buiten. Ga mee op avontuur met Victor Vuurvlieg en help mee de natuur te beschermen tegen de Bende van de Groene Hand. Luister naar het themaverhaal en ga aan de slag met tal van leuke doe,- knutsel,- en zoekopdrachten die bij dit verhaal passen. Bekijk hier de folder voor meer informatie.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Meld je vóór 14 februari aan via dit formulier. Geef de contactpersoon door en het aantal kinderen die meedoen.
  • Stap 2: In de eerste week van maart ontvang je voor iedereen een KidsParty-thuis-blijf-pakket boordevol leuke spellen en materialen.
  • Stap 3: In de maand maart (en daarna) gaan jullie tijdens de groepsbijeenkomsten (of kinderen vanuit thuis) met de activiteiten aan de slag en delen jullie de resultaten. Alle materialen die je nodig hebt, vind je in het pakket dat je van ons krijgt, in de knutselkast of in de natuur, hoe handig!
  • Stap 4: In het weekend dat de KidsParty eigenlijk plaats zou vinden (zaterdag 10 en zondag 11 april) is de KidsParty-thuis-blijf-editie Prijsuitreiking. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de groep.

Om alle opties weer te geven op thema- en activiteitengebied, organiseren we op 8 maart samen met JongNL Limburg en Scouting Limburg ’s avonds een online sessie om uitleg te geven over het pakket. Je kunt bij je inschrijving aangeven of je hierbij aanwezig wilt zijn.

Kosten

  • Het KidsParty-thuis-blijf-pakket voor 10 personen kost € 19,95.
  • Het KidsParty-thuis-blijf-pakket voor 5 personen kost € 11,00.

Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Je kunt meerdere pakketten aanvragen voor je groep. Via het aanmeldformulier geef je het aantal kinderen door. Wij zorgen voor een passende oplossing in aantal pakketten.

Aanmelden

Vragen of opmerkingen? Neem contact op via limburg@ivn.nl