Limburg
Recreatie
maandag04jul2022

Doe mee aan Beleefweek Limburg 2022

Van 21 september tot en met 2 oktober organiseren we de Beleefweek Limburg 2022. Dé kans om bezoekers te laten beleven hoe mooi en bijzonder Limburg is. Doe jij ook mee? We zoeken activiteiten die de zintuigen prikkelen. Want dit jaar willen we mensen het landschap laten ruiken, proeven, voelen, zien of horen.  

Natuurlijk gebruik je bij alle activiteiten je zintuigen. Maar in deze Beleefweek zoeken we net dat beetje extra. Denk aan een speurtocht door de grotten, waarbij je een stuk door het donker stept. Een kanotocht over de Roer waarbij je een geluidenbingo speelt. Een wandeltocht waarbij je kruiden plukt en proeft. Kortom, laat je creativiteit maar stromen.  

Heb jij een activiteit gepland deze week die in het thema past? Of die je aan het thema aan kunt passen? Of wil je graag iets gaan organiseren? Meld jouw activiteit dan snel aan. Dat kan tot uiterlijk 10 augustus. Op de website vind je alle voorwaarden waaraan jouw activiteit moet voldoen en vind je handige tips.  

Aanmelden activiteit

Waarom meedoen aan de Beleefweek?

  • Jouw activiteit lift mee op de communicatie en marketing van de Beleefweek zoals online promotie op de website en social mediakanalen;
  • Je krijgt een gratis toolkit voor de promotie op jouw eigen kanalen;  
  • Toegang tot een groot netwerk wat meer bezoekers en samenwerkingsmogelijkheden met andere ondernemers kan opleveren;
  • Vergroting van de naamsbekendheid.  


De Beleefweek Limburg wordt georganiseerd door de Provincie Limburg en IVN natuureducatie. Voor vragen of ideeën kun je contact opnemen met limburg@ivn.nl. Of kijk op www.beleefweeklimburg.eu voor meer informatie. 

Beleefweek Limburg 2022 - Banner website