Ontdek de weg van het water

Ontdek hoe je water in het landschap en in je eigen omgeving zo lang mogelijk kunt vasthouden. Tijdens de workshops op 11 november bij Kasteeltuin Oud-Valkenburg kun je zelf aan de slag met de Heuvelland watertafel.

De Heuvelland watertafel is een soort schaalmodel van het Limburgse landschap. Door het uitwisselen van verschillende landschapselementen in de tafel ervaar je hoe je de druppel langer kunt vasthouden waar hij valt. Zo leer je wat de effecten zijn van bijvoorbeeld hagen, waterbekken, parkeervakken met groen of wadi’s.

Wil jij meer weten over hoe we kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen van het klimaat en vooral wat je zelf kunt doen?

Meld je aan!

Aanmelden is mogelijk tot donderdag 9 november.

.


Natuurkracht
Deze activiteit is onderdeel van Natuurkracht. Natuurkracht ziet de natuur als bondgenoot bij het voorkomen van wateroverlast in het Zuid-Limburgse Landschap. Meer weten? Klik hier


.

Aanmelden

Ontdek de weg van het water

Wil je als een groep deelnemen? Stuur dan een mailtje naar n.boesten@ivn.nl, met hierin de titel van de activiteit, het tijdstip en de namen van de deelnemers vermeld.

Er zijn twee workshops op 11 november. Je kunt starten om 13.30 of 15.30 uur. Vul het formulier onder je voorkeurstijd in om je aan te melden.

Workshop 13.30 – 15.00 uur

Aanmelden voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Kijk op www.ivn.nl/natuurkracht voor andere activiteiten.

 

Workshop 15.30 – 17.00 uur
 

Aanmelden voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Kijk op www.ivn.nl/natuurkracht voor andere activiteiten.

Watertafel
Waar
Kasteeltuin Oud-Valkenburg
Oud-Valkenburg 1
6305 AA Schin op Geul
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Noï Boesten

Projectleider IVN Zuid

Ontdek meer over

Deel deze pagina