Fotografie masterclass: het landschap als spons (4 nov)

Leer met andere ogen naar het Limburgse landschap kijken! Doe mee met de workshop ‘het landschap als spons’ op 4 november in Eys. Ontdek hoe je het belang van de natuur voor de uitdagingen van deze tijd in beeld kunt vatten.  

Deze masterclass wordt verzorgd door David Peskens. David is fotograaf en winnaar van de Oog op de natuur-beurs, een fonds voor fotografen en visuele verhalenvertellers die belangwekkende beeldverhalen over de natuur maken. Het thema van het Oog op de natuur-fonds is dit jaar ‘oorzaken en gevolgen van droogte’. David won de beurs voor zijn project ‘Drinkwater’, een fotoproject over toekomstige drinkwaterproblemen. Daarnaast maakt David Peskens regelmatig reportages voor National Geographic Magazine over onder andere de impact van de landbouw op weidevogels en de invloed van lichtvervuiling op het gedrag van dieren.

De workshop is geschikt voor jong en oud, van gevorderd tot beginner.

Meld je aan!

Kun je 4 november niet deelnemen? Doe dan mee aan de workshop op 11 november in Vaals!
.


Natuurkracht
Deze activiteit is onderdeel van Natuurkracht. Natuurkracht ziet de natuur als bondgenoot bij het voorkomen van wateroverlast in het Zuid-Limburgse Landschap. Meer weten? Klik hier


.

Aanmelden

Fotografie masterclass: het landschap als spons (4 nov)

Aanmelden voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Kijk op www.ivn.nl/natuurkracht voor andere activiteiten.

fotografe in bos
Waar
St. Agatherkerk in Eys
Grachtstraat 2
6287 AG Eys
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Noï Boesten

Projectleider IVN Zuid

Ontdek meer over

Deel deze pagina