Limburg
Voor IVN leden
Op
donderdag25feb202119:30

Basis Zoom-training voor lokale IVN-afdelingen

Wilt u graag leren videobellen met Zoom? En niet meer eindeloos zoeken naar waar alle knoppen zitten?

In deze bijeenkomst van 1 uur leert u meer over de basisfuncties van Zoom, zodat u met veel plezier en gemak in de toekomst deel kan nemen aan digitale bijeenkomsten. Tijdens de training wordt de basiskennis die u hiervoor nodig heeft stap-voor-stap doorgenomen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor leden van IVN-afdelingen in zowel Brabant als Limburg die meer willen weten over de basisfuncties van Zoom.

Doel

Aan het eind van deze training:

  • Weten de deelnemers hoe ze Zoom kunnen installeren op hun laptop. NB: wij zullen voorafgaand aan de training instructies sturen.
  • Kunnen de deelnemers de basisfuncties van Zoom toepassen, zoals het in- en uitschakelen van video en microfoon.
  • Hebben de deelnemers handvatten om zelf actief deel te kunnen nemen aan Zoom-meetings.

Praktisch

Deze training is gratis en wordt begeleid door Sylvia Spierts-Brouwer, Willeke Geurts & Leon Heemels. De training vindt digitaal plaats op 25 februari van 19:30-20:30. Wilt u graag van tevoren nog even checken of alles goed werkt? Dat kan! Vanaf 19:00 zitten wij klaar om u te helpen met inloggen. 

NB: om deel te nemen aan deze training is het van belang dat uw laptop / computer/ tablet / smartphone beschikt over een microfoon zodat wij u kunnen horen. Een camera is gewenst, maar niet noodzakelijk. 

Heeft u interesse?

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen: 

Inschrijfformulier
*Maximaal 20 deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze workshop. Zo kunnen wij u goed ondersteunen tijdens de training. Mochten wij meer aanmeldingen ontvangen, dan komt u op de wachtlijst. Wij zullen dan een extra Zoom-training organiseren bij voldoende interesse.  

Algemene informatie

donderdag 25 februari 2021 - 19:30 tot 21:30