Gelderland
Kind & Natuur
donderdag04nov2021

Win een gratis natuuruitje naar Nationaal Park De Hoge Veluwe met jouw klas

Wist je dat de educatie in bijna alle Nationale Parken in Nederland (mede)verzorgd wordt door IVN’ers? Ook de Coördinator Educatie van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is in dienst van IVN. Deze maand maak je kans op een volledig verzorgd uitje naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe, voor jouw schoolklas. Inclusief busvervoer naar het Park, ontvangst in het Hoge Veluwe Klaslokaal, een wandeling met onze natuurgidsen, een lunchpakket en een Park-souvenir.

Leerkrachten opgelet!

Wil jij een volledig verzorgd en betaald uitje naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe winnen? Meld je dan aan voor onze scholennieuwsbrief en maak automatisch kans op deze mooie prijs.

Ideale bestemming

Het Nationale Park De Hoge Veluwe, tussen Arnhem en Apeldoorn, is de ideale bestemming voor een actieve schoolreis in de natuur. In het Park is volop ruimte om te leren, te spelen en te ontdekken. Spring met je leerlingen op een Witte Fiets en laat ze kennismaken met de unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur. Snuif de geur op van het bos en de hei en zie het stuifzand waaien. Misschien spotten jullie wel een wild zwijn, edelhert of moeflon!

Weer of geen weer

Slecht weer? Ook binnen is er genoeg te beleven: Bezoek het Museonder, een museum vol informatie over het leven onder de grond. Kijk films en doe onderzoek in het klaslokaal midden op De Hoge Veluwe. Bewonder het Jachthuis Sint Hubertus, of bekijk Van Gogh’s in het wereldberoemde Kröller-Müller Museum.

 

Spelregels

  • Deelname is alleen mogelijk voor basisscholen in Nederland (middelbare scholen kunnen zich wel aanmelden voor de nieuwsbrief). 
  • Je aanmelding voor de scholennieuwbrief moet vóór 1 december binnen zijn.
  • De winnaar wordt geloot uit alle nieuwe aanmeldingen tijdens de looptijd van de winactie: 1  november 2021 en tot en met 30 november 2021.
  • De winnaar ontvangt een tegoedbon voor één bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe met maximaal 35 leerlingen en 5 leerkrachten/begeleiders, inclusief busvervoer (retour van school naar Park), ontvangst in het Hoge Veluwe Klaslokaal, een wandeling met onze natuurgidsen, een lunchpakket per persoon, en een Park-souvenir. Deze tegoedbon kan tot en met 31 december 2022 besteed worden.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.


Kijk voor meer informatie over de winactie op de site van De Hoge Veluwe.

Ik doe mee