Gelderland
Jongeren
maandag15aug2022

Jongeren gezocht: denk mee met IVN!

IVN Gelderland organiseert "Pizza in het park", een bijeenkomst om te bespreken wat jongeren (18-35 jaar) in de natuur zouden willen doen. Welke activiteiten zouden jullie interesse wekken? En hoe willen jullie daarover geïnformeerd worden? Wij zijn heel benieuwd. Eet je lekker een (gratis!) stukje pizza mee?

Voor jongeren organiseert IVN Gelderland diverse activiteiten over, met of in de natuur. Zo kun je geregeld mee een dagje de natuur in met een Nature Bit, zelf als koploper een rol spelen in de organisatie of je voor langere tijd met een natuurgerelateerd thema bezig houden tijdens het Groen Traineeship. Vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is Green Educators misschien meer wat voor jou. Maar waar hebben jullie eigenlijk behoefte aan? Wat vinden jongeren (18-35 jaar) leuk? We zijn heel benieuwd en daarom organiseren we een interactieve avond om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Ontmoet andere jongeren en eet ook gezellig (en gratis!) een hapje mee!

Praktische informatiePoster Pizza in het park

Wanneer: Zondagavond 4 september
Tijd: programma van 19.00-21.30u (inloop vanaf 18.30u)
Verzamellocatie: Café Daen (Grote Markt 23, Nijmegen) en bij mooi weer gaan we naar het Valkhofpark!

Omdat we het fijn vinden om samen met jullie in gesprek te kunnen gaan, hoef je voor de pizza niks te betalen. Bovendien krijg je er ook lekker wat te drinken bij! Zien we je dan?

Aanmelden

We vinden het fijn om te weten wie er allemaal komen. Meld je daarom via onderstaande link even aan. Dat mag je ook op de dag zelf nog doen!

Klik hier om je aan te melden!

Vragen? Mail of bel Esther Tiemessen (e.tiemessen@ivn.nl, 06-30110884)

 

Ook een Waaltocht voor jongeren!

Wist je dat er eerder deze dag ook een toffe excursie langs de rivier wordt georganiseerd? Lees hier meer en maak er een extra leuke dag van.