Interesse om Green Educator te worden

Een Green Educator is iemand tussen de 18-35 jaar die enthousiast is om met de natuur bezig te zijn. Dat kan door anderen erover te vertellen, kinderen mee te nemen de natuur in of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Middels zeer korte projecten in Gelderland zet een Green Educator zich één of meerdere dagen op vrijwillige basis in bij een locale IVN-afdeling, NME-centrum of andere groene organisatie.

Onlangs zijn er Green Educators gestart met de voorbereidingen voor het geven van een buitenles op de basisschool, met de ondersteuning van een ervaren buddy*. Inschrijving voor dat project is niet meer mogelijk. Maar niet getreurd! Er zullen nog vaker activiteiten voor Green Educators starten.

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je gegevens achter. 

*Heb jij ervaring en wil je jouw kennis en kunde overdragen aan de Green Educators, dan kun je aangeven graag als buddy betrokken te worden bij toekomstige projecten. 


Word je graag Green Educator om een buitenles te geven? Of heb je al ervaring en wil je juist als buddy de nieuwe Green Educators ondersteunen?
Wil je nog iets kwijt?