Aanmeldformulier 26 april Poelkikkers verhuizen in Scherpenzeel

LET OP! Vanwege het winterse weer kan de oorspronkelijke datum van 2 april helaas niet doorgaan. Door de kou zijn de poelkikkers minder actief en bestaat de kans dat de poelkikkers doodvriezen in hun emmers waarin zij opgevangen worden. We zijn daarom genoodzaakt de poelkikkerverhuizing te verzetten. De nieuwe datum is dinsdag 26 april! Deelnemers die zich al eerder hebben aangemeld ontvangen van ons een mail. 

Leuk dat je meedoet! Wordt een echte kikkerexpert en help mee op dinsdag 26 april om de poelkikkers te verhuizen naar hun nieuwe mooie plek bij de Akkerwinde. Neem gerust een vriendje, broertje of zusje mee. 

Geef hieronder alle deelnemende kinderen (leeftijd 8-12 jaar) op zodat we voor alle kinderen een mooi kikkerdiploma klaar kunnen leggen. 

 

Deze activiteit is alleen toegankelijk voor kinderen 8-12 jaar uit Scherpenzeel.
Wil je vaker de natuur beleven? Meld je aan voor de maandelijkse Mens en Natuur nieuwsbrief van IVN, dan sturen wij je e-mail updates met interessant natuurnieuws, winacties, de leukste natuuractiviteiten en -excursies, eenvoudige doe-het-zelf tips en veel meer.