Aanmelden programma Ambassadeur van het Landschap Heerde

Leuk dat je IVN Ambassadeur van het Landschap in gemeente Heerde wil worden! Via het onderstaand formulier kan je je aanmelden voor het programma. Deelname kost normaal €75 p.p., dit bedrag wordt voor jullie vergoed door Veluwe op 1.

Deelname is alleen mogelijk voor vrijwillgers van Visit Heerde. De cursus bestaat uit 2 middagen. Om je ambassadeur te mogen noemen en een certificaat te ontvangen, is deelname aan deze 2 dagen nodig. Smaakt dit naar meer? Kom dan naar de excursiedag. De  excursiedag is optioneel. Let op: vooraf inschrijven is wel nodig. Inschrijving via dit formulier is bindend.

Cursusdag 1 - donderdag 10 maart 13.00 - 17.00

Thema ontstaan van het landschap: Historie over ontstaan van het landschap van de Veluwe. Interessante presentatie en korte excursie over het erfgoed en de cultuurhistorie van Hattem, Heerde en omgeving de Veluwe.

Presentatie Visit Hattem en Visit Heerde over de hoogtepunten van de streek voor bezoekers.

Cursusdag 2 - donderdag 17 maart 13.00 - 17.00

Thema flora en fauna: Welke planten en dieren leven er in Hattem en  Heerde en de Veluwe in het algemeen, wat is de big 5? Welke tips kun je gasten geven over het wild op de Veluwe? Wat zijn de hotspots van natuurgebieden in jouw omgeving, tips voor leuke natuuruitjes? Inclusief excursie 

Excursiedag - donderdag 7 april hele dag - *optioneel

Thema zien & beleven: Op deze dag gaan we op excursie naar een aantal mooie natuurgebieden van Hattem en Heerde, waarbij je jouw eigen omgeving op een andere manier leert kennen. We gaan op pad en genieten een heerlijke lunch op een mooie locatie. 

*Deze dag is optioneel, geef in het onderstaande formulier aan of je wel of niet aanwezig bent. 

De cursus zit vol! Heb je nog interesse? Stuur een mailtje naar o.van.oosterbosch@ivn.nl dan zetten we je op de reservelijst.