Partners

Sta jij ook achter de Revolutie Groene Schoolpleinen en wil je samen met ons de mogelijkheden verkennen?

Laat het ons weten

 

logo sn almere

Scholen in Almere, die aan de slag willen met een groen schoolplein, kunnen daarvoor contact opnemen met onze partner Stad & Natuur Almere.

 

 

donker groep logo

Donker Groep ondersteunt de Groene Revolutie Flevoland.

 

waterschap zuiderzeeland logoWaterschap Zuiderzeeland ondersteunt de Groene Revolutie Flevoland.

 

 

onderwijssubsidiebureau logoHet Onderwijs Subsidiebureau ondersteunt de Groene Revolutie Flevoland.

lbf logoLandschapsbeheer Flevoland ondersteunt de Groene Revolutie Flevoland.

 

sportservice flevoland logoAls Sportservice Flevoland willen we zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland.

jogg lelystad logoDe partners van JOGG Lelystad werken samen om de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. We willen dat de Lelystadse jeugd gezond kan opgroeien. Daarom ondersteunt JOGG Lelystad de Revolutie Groene en Gezonde Schoolpleinen. Samen maken we gezond gewoon!

jle logoAls Jong Leren Eten Flevoland stimuleren we de Groene Revolutie. Via eetbaar groen op schoolpleinen kunnen kinderen de verbinding aangaan met voedsel én het kan mooi ingezet worden bij lessen rond voedseleducatie.

 

 

aeres hbo logoAeres Hogeschool Almere ondersteunt de Groene Revolutie. Wij onderzoeken hoe een groenere leef- en ook schoolomgeving kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van kinderen.

ggd flevoland logoGGD Flevoland ondersteunt de Groene Revolutie omdat het kinderen aanzet tot een gezondere leefstijl. Dit sluit goed aan op de GGD activiteiten zoals de Gezonde School aanpak, Jong Leren Eten en de aanpak JOGG.

gezonde school flevoland logo

Een groen en gezond schoolplein is een belangrijk onderdeel van de Gezonde School thema's: welbevinden, natuur en milieu, bewegen en voeding. Meer informatie? Neem dan contact op met de Gezonde School Adviseurs van de GGD.

 

 

 

 

schooldakrevolutie_logoStichting Schooldakrevolutie ondersteunt de Groene Revolutie Flevoland zodat alle kinderen kunnen genieten van een mooie, groene leefomgeving met veel speelplezier.

 

Provincie Flevoland en alle Flevolandse gemeenten zijn aangehaakt en betrokken bij Groene Revolutie activiteiten.

Provincie Flevoland

Gemeente Almere

Gemeente DrontenGemeente Lelystad
 


Gemeente NoordoostpolderGemeente Urk 

 

Gemeente Zeewolde