Flevoland
Kind & Natuur
dinsdag22feb2022

Gezocht: Basisscholen en BSO's voor Van Zaadje tot Soep 2022

In maart gaat Van Zaadje tot Soep weer van start in gemeente Lelystad. Vijf groepen (groep 5,6 of 7) van verschillende basisscholen en BSO's mogen meedoen. De kinderen gaan zien en ervaren wat er allemaal komt kijken bij het kweken en bereiden van gezond en duurzaam eten.

Meedoen aan Van Zaadje tot Soep 2022

Leg samen met de kinderen, tussen maart en november 2022, de reis af van Zaadje tot Soep. Ga samen aan de slag met moestuinieren, ga op excursie "Verzorgen", bezoek het Oogstfeest en kook en proef op het foodfestival. Meer informatie vind je hier.

Meedoen aan Van Zaadje tot Soep 2022

Willen jullie samen de reis van Van Zaadje tot Soep afleggen? Meld dan nu jouw groep aan (leeftijd van groep 5, 6 of 7) en doorloop van maart tot en met november 2022 samen de stappen*. Dankzij onze partners kunnen wij dit programma kostenloos aanbieden. Aanmelden kan tot 7 maart 2022.

Aanmelden

* Wil je meedoen, maar niet aan alle stappen? Geef dit dan aan via het aanmeldformulier! Hiervoor geldt een aangepast programma.

Flyer Van Zaadje tot Soep 2022Flevolandse samenwerking 
IVN Flevoland is aangesloten bij het netwerk van JOGG Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst en kan Van Zaadje tot Soep aanbieden dankzij de Gemeente Lelystad en de samenwerking met De Lelystadse Boer, De Steiger Praktijkonderwijs, ROC van Flevoland, Aeres VMBO en lokale senioren netwerken.