Flevoland
Kind & Natuur
donderdag18mrt2021

Gezocht: basisscholen die mee willen doen Van Zaadje tot Soep 2021

In april gaat Van Zaadje tot Soep weer van start in gemeente Lelystad. Vijf klassen (groep 5,6,7 of 8) van verschillende basisscholen mogen meedoen. De leerlingen gaan zien en ervaren wat er allemaal komt kijken bij het kweken en bereiden van gezond en duurzaam eten.

De leerlingen leggen tussen april en november 2021 de reis af van Zaadje tot Soep. De leerlingen gaan met de klas moestuinieren, krijgen lessen over verzorgen, koken en proeven, bezoeken het oogfeest en vieren samen een voedselfeestje. Meer informatie vind je hier.

Meedoen aan Van Zaadje tot Soep 2021

Wil jij de leerlingen van een groep van je school laten zien en ervaren wat er allemaal komt kijken bij het kweken en bereiden van gezond en duurzaam eten? Meld je dan nu met groep 5, 6 of 7 aan en leg tussen april en november 2021 de reis af van zaadje tot soep. Dankzij onze partners kunnen wij dit programma kosteloos aanbieden. Aanmelden kan tot 6 april 2021.

Aanmelden

Wij kunnen Van Zaadje tot Soep 2021 aanbieden dankzij de Gemeente Lelystad en de samenwerking met De Lelystadse Boer, De Steiger Praktijkonderwijs, ROC van Flevoland en Aeres VMBOGGD Flevoland, Stichting School en GO Kinderopvang.