Dronten

De gemeente Dronten ondersteunt het project Voedseleducatie Netwerk Flevoland. Dankzij deze investering kunnen alle scholen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant gebruik maken van de digitale NDE gids met daarin een overzicht van het lokale voedselaanbod.

De digitale NDE-gids

Alle beschikbare leskisten, excursies, gastlessen, doe-het-zelf lessen, projecten en schoolreisjes op het gebied van natuur en duurzaamheid zijn voor scholen in de gemeente Dronten direct online te reserveren via hun digitale NDE-gids. Op die manier plan je als leerkracht in no time een passende activiteit bij de plaatselijke kinderboerderij, boswachter of in je eigen klaslokaal. De leskisten worden uitgeleend door De Meerpaal.

Bekijk NDE-gids gemeente Dronten

Uitgelicht aanbod schooljaar 2022-2023

nde dronten 2022 2023 fscholen ivn flevolandDownload de flyer met het uitgelichte NDE-aanbod voor het schooljaar 2022-2023.

 Download aanbod voor schooljaar 2022-2023

Enthousiast?

Heb je ideeën, vragen of suggesties over natuur- en duurzaamheidseducatie in de gemeente Dronten of wil je je hier als vrijwilliger voor inzetten? Neem dan vooral even contact met ons op! Je kunt ook een kijkje nemen op de pagina van de Jeugdwerkgroep van IVN Dronten.