IVN Gastheer/vrouw van het Landschap

Tijdens het programma IVN Gastheer/vrouw van het Landschap worden ondernemers zich meer bewust van de meerwaarde van natuur voor hun onderneming. Ondernemers leren onder andere  over de ontstaansgeschiedenis van het landschap, de bijzondere waarden van de natuur en de kenmerkende flora en fauna. Samen met andere deelnemers van het programma en (lokale) partijen bouwen ondernemers aan een duurzaam recreatienetwerk dat gezamenlijk de kwaliteiten van het gebied uitdraagt.

In samenwerking ontwikkelen de ondernemers activiteiten en natuurbelevingsconcepten, waarmee ze de bezoekers enthousiasmeren voor natuur, hen een optimale beleving bieden en waarmee ze het gebied gezamenlijk op de kaart zetten.  Een extra service, die elke onderneming én het gebied aantrekkelijker maakt! Lees hier meer over het IVN-programma Gastheer/vrouw van het Landschap.

Interesse?

In Flevoland zijn de eerste gastheren/vrouwen van Nationaal Park Nieuw Land en in de omgeving Dronten opgeleid. Ben jij horeca- of recreatieondernemer in Flevoland en wil je meer weten over het prachtige landschap en de natuur in de omgeving waarin jij gastheer of gastvrouw bent? Wij horen graag als je interesse hebt in ons programma. Momenteel hebben wij geen cursussen op de planning, maar we houden je graag op de hoogte.

Ik ben geïnteresseerd