Inschrijfformulier IVN-vrijwilliger op de Floriade

In april 2022 is het weer zover: de Floriade opent haar poorten een half jaar lang in Almere. Je ontdekt hier oplossingen om onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je kunt genieten van de geuren en kleuren van een variatie aan bloemen en planten. Wil jij het ook beleven, word dan vrijwilliger!

IVN Flevoland neemt op de Floriade groepen leerlingen mee in het leven in en rondom de sloot, kleine inheemse bossen en het bodemdieren-leven. We zijn daarvoor in verschillende weken op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor de natuur willen doorgeven aan kinderen. 

Hiermee wil ik helpen
  • Week 36: 5-11 september
  • Week 37: 12-18 september
Op welke dagen ben je beschikbaar? En hoeveel dagen wil je doorbrengen met IVN op de Floriade?
Motivatie
Om je klaar te stomen voor de Floriade en kennis te maken met je collega-vrijwilligers organiseren we een workshop. Deze volgt iedereen die onderdeel is van het IVN-team op de Floriade.
We willen natuurlijk dat je herkenbaar bent als IVN-vrijwilliger
Je bent nu al in bezit van een VOG, omdat je betrokken bent bij IVN-activiteiten of bent bereid deze op onze kosten aan te vragen

IVN verwerkt je gegevens in het kader van onze activiteiten op de Floriade. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.