Flevoland
Gezondheid
Op
donderdag25mrt202115:00

Conferentie Natuur & Positieve Gezondheid

Wist je dat 2 uur natuur per week al bewezen positieve effecten heeft op jouw gezondheid? Wist je dat zelfs het kunnen zien van natuur, al is het maar op een wandfoto of uit het raam, jouw concentratie verbetert en geestelijke vermoeidheid verlaagt?

In Flevoland wordt hard gewerkt aan een omgeving die het makkelijker maakt om gezond te zijn en gezond te blijven. Natuur speelt hier een heel belangrijke rol bij. IVN Natuureducatie en WEL in Flevoland willen met zoveel mogelijk initiatieven in gesprek gaan, die actief zijn op het terrein van natuur en gezondheid en deze partijen met elkaar in contact brengen.

Graag nodigen we je uit voor deze bijeenkomst om het belang van natuur voor onze gezondheid en de kansen die er liggen om dit thema een impuls te geven. Aanmelden voor de conferentie kan via deze link. 

Programma

Dinand Ekkel, vanaf 2006 verbonden aan Aeres hogeschool Dronten en sinds maart 2011 lector Groene en Vitale Stad in Almere, neemt ons mee in de onmisbare onderdelen in de omgeving die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de stedelingen. Vervolgens nodigen we je uit concreet mee te denken op welke manier wij natuur ten behoeve van positieve gezondheid een grotere plek kunnen geven in onze provincie.

Praktische informatie 

Wat: Conferentie Natuur & Positieve Gezondheid
Wanneer: Donderdag 25 maart 2021, 15.00-16.30uur
Waar: Online via Zoom, na aanmelding ontvang je een week voor de conferentie de inloggegevens per mail. 

Aanmelden

Heb je vragen? Stel je vraag aan IVN Flevoland via flevoland@ivn.nl 

Algemene informatie

donderdag 25 maart 2021 - 15:00 tot 16:30