Drenthe
IVN
donderdag28okt2021

IVN Bloeiproject: op welk idee stem jij?

BloeiprojectDeze zomer ontving IVN de oeuvreprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Een prachtige waardering voor de enthousiaste inzet van alle IVN’ers! We ontvingen 150.000 euro waarvan we de helft mogen besteden aan onze eigen IVN projecten. Alle IVN’ers (beroepskrachten, afdelingen, leden) konden daarom hun idee insturen voor het IVN Bloeiproject: een bestaand óf nieuw project waarmee we de komende jaren samen impact gaan maken. Van alle inzendingen, zijn nu drie projecten genomineerd, waarvan twee met een noordelijk tintje. We roepen al onze leden dan ook op om massaal te gaan stemmen! 

Genomineerde projecten

De drie genomineerden projecten zijn:

  • Bloemenweides - in samenwerking met IVN'ers van IVN Borger-Odoorn en regio Noord
  • Vergeten in het groen - in samenwerking met IVN'ers van IVN Amsterdam en regio Noord 
  • De Proeftuin tot bloei - in samenwerking met IVN'ers van IVN Brabant, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Boxmeer, Oss, De Maasvallei, De Ronde Venen en Uithoorn

Op welk idee stem jij?

Alle IVN’ers kunnen van 5 tot 11 november 12:00 via Ons IVN stemmen op hun favoriete project. Om je te helpen kiezen, presenteren de drie genomineerden tijdens een online bijeenkomst op 8 november op een ludieke manier hun project en vertellen ze je waarom je op hen moet stemmen.