Drenthe
IVN
woensdag12jan2022

Bedankt voor de samenwerking!

Het lijkt net de dag van gisteren, time flies when you’re having fun, maar het was toch echt 2009 toen ik het basisonderwijs verliet voor IVN. Alhoewel, dat onderwijzersbloed blijft altijd in je zitten. Jullie leerkrachten hebben het mooiste beroep van de wereld. Een klein stukje meewandelen met jonge mensen en hen inspireren. Hoe dankbaar is dat?

Vanuit IVN proberen we in alles wat we doen aan te sluiten bij jullie dagelijkse realiteit binnen het onderwijs. Met onze projecten, met de vragen rondom IPC of groene schoolpleinen. Maar ook door aan te sluiten bij de Kinderboekenweek of door het organiseren van een Afvaltheater.

Het zijn de kleine dingen die het doen. Jan Terlouw zegt dat altijd prachtig: ‘Een madeliefje dat haar blaadjes opent terwijl de zon gaat schijnen en diezelfde blaadjes weer sluit wanneer het nacht wordt. In zoiets kleins schuilt zoveel moois.’

Na 12,5 jaar verlaat ik IVN voor een nieuwe uitdaging. En daarmee verlaat ik ook jullie. In het nieuwe jaar ga ik aan de slag als ‘Manager Duurzaamheid’ bij ANWB/Unigarant en als trainer ‘leiderschap/verandermanagement’ bij YEARTH. 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking in al die jaren, het ga jullie goed!

Mark Tuit