De Veldhoeve

Middenin de Drentse natuur, vlakbij museumdorp Orvelte, ligt onze prachtige accommodatie ‘De Veldhoeve’. Een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een introductiekamp of een schoolreisje, maar ook voor vergaderingen, feesten of familieweekenden! 

Terrein OrvelteOm je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, kun je bij ons allerlei extra's boeken, zoals een barbecue, partytent of volledige catering:

Extra's boeken Veldhoeve

Wil je meer weten of boeken? Neem dan contact met ons op. 

Catering Veldhoeve

Vrijwilliger worden bij de Veldhoeve?

Lijkt het je leuk om ons te helpen en vrijwilligerswerk te doen in een prachtige groene omgeving? Check dan onderstaande vacatures:

Onderwijs in het groen

De Veldhoeve is één groot buitenlokaal. Er kan lekker gestruind worden, er is een centrale plek waar iedereen bij elkaar kan zitten en er is veel ruimte voor allerlei buitenactiviteiten: voetballen, tafeltennissen, volleyballen, basketballen. Ook zijn er fietsen te huur, zodat je makkelijk de omgeving kunt gaan verkennen. Vanuit de locatie loop je zo het bos in en de Drentse heide is ook op loopafstand. IVN, beleef de natuur!

onderwijs in het groen

Onderwijs in het groen - De Veldhoeve

Vergaderen in het groen 

De Veldhoeve is een aangemane plek om te vergaderen in de natuur, precies tussen Assen en Hoogeveen. Je kunt ongedwongen wandelen in de fraaie Drentse natuur. Door de combinatie van vergaderen en ontspannen in een groene omgeving, haal je het maximale uit jouw bijeenkomst. 

Vergaderzaal Veldhoeve

Folder vergaderen Veldhoeve