Drenthe
IVN
Op
maandag21nov202209:30

Educatie-safari 2022

Veranderend onderwijs: hoe blijven we aansluiten?

Ook dit jaar organiseert IVN Noord weer een educatiesafari voor partners of organisaties die bezig zijn met educatie in het primair onderwijs. Samen verkennen we dit keer de vraag hoe we kunnen blijven aansluiten bij het veranderende onderwijs en ontdekken we de kansen en mogelijkheden dit biedt. Feikje Toering, geeft haar visie hierop op basis van haar ervaringen uit de praktijk. Ze was jarenlang directeur van verschillende basisscholen in Friesland en is nu werkzaam bij Semko Onderwijs bureau als stimulator van het aanbod voor  de Friese taal. 

We bieden deze dag workshops, met inspirerende voorbeelden van vernieuwd aanbod. En er is ruimte voor discussie. Op een bijzondere plek met geschiedenis. Natuurlijk zorgen we voor een lekkere gezonde lunch!

Voor wie?

Jaarlijks organiseren we deze educatiesafari voor organisaties die bezig zijn met educatie gericht op scholen of leerlingen in het primair onderwijs in Groningen, Friesland en Drenthe. Elk jaar staat een andere vorm van inspiratie centraal, maar doel is altijd om thema’s als natuur, milieu, techniek, kunst, cultuur, voedsel, erfgoed en landschap met elkaar te verbinden. 

Praktische informatie 

Datum: maandag 21 november 2022 
Tijd: van 9:30 tot 16:30 uur
Locatie: Hunebedcentrum in Borger

Aanmelden 

Algemene informatie

maandag 21 november 2022 - 09:30