Zuid-Holland
Gezondheid
vrijdag19jun2020

Webinar Nature@Work

Dit webinar is inmiddels al geweest. Wil je het nog eens terugkijken, bekijk dan de video:

Accepteer cookies

Een spoedcursus Natuurlijk Kantoorwerken

Voel jij je weleens vermoeid aan het eind van je werkdag? Hoe vaak ga jij tussendoor naar buiten? Enkele minuten in de buitenlucht zorgt er al voor dat je tot rust komt en weer even oplaadt. Tijdens het Webinar “Nature @ Work” op 29 juni hebben we het over hoe je de natuur een vanzelfsprekend onderdeel van je werkdag kan laten worden.

Natuur werkt niet alleen stressverminderend, je kunt je ook beter concentreren, bent creatiever en kunt makkelijker problemen oplossen. Natuur kan je helpen om minder moe thuis te komen uit je werk, of je werk beter te doen. In het webinar laten wij zien hoe dat werkt, en wat je kunt doen. We nemen je mee op welke manier jouw kantoor groener kan worden en hoe je groene momenten in jouw werkdag toe kunt voegen. Vier inspirerende sprekers laten je zien hoe je dit doet.

Programma 

We hebben een programma van ongeveer een uur voor je, waarin je door vier sprekers in korte  inspirerende sessies van maximaal 10 minuten meegenomen wordt in de mogelijkheden om meer natuurinclusief te werken.  Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen aan onze experts.

Fleur de Vries  -  ArboNed Nederland

Fleur vertelt je over de huidige inzichten van kantoorwerken en de effecten hiervan. Hoe kan je kantoorwerken gezond houden? Tot slot vertelt zij over hoe een gedragsverandering naar meer natuurinclusief werken plaats kan vinden

Fred Knibbeler en Fabiola Schaap - Dolmans Landscaping

Fred en Fabiola laten zien welke aanpassingen mogelijk zijn in de buitenruimte van een kantoor. Vanuit hun ervaring is er veel meer mogelijk dan we denken en dit hoeft vooral niet moeilijk te zijn. Zij nemen je mee door verschillende verrassende voorbeelden.

Daphne Teeling  - IVN Natuureducatie

Naast het belang van een groene werkplek laat Daphne je zien op welke manier ook werkgedrag natuurinclusief kan. Naast de voor de hand liggende lunchwandelingen, neemt ze je mee in de verdere mogelijkheden om meer natuurinclusief te werken, met sprekende voorbeelden uit de praktijk.

Rick van Cleef - IVN Natuureducatie

Als frisse wind tussen de verschillende sprekers deelt Rick twee uitdagingen die je zelf of samen met je collega’s aan kunt gaan en waarmee je meer natuur toevoegt aan je werkdag. 

Praktische gegevens 

  • Datum: maandag 29 juni 2020
  • Tijd: 14.00 uur (duur: 1 uur)
  • Aanmelden kan tot en met zondag 28 juni 2020
  • Medium: Zoom. Je ontvangt een aanmeldlink en technische instructies in je mail. 

Meld je aan!

Kijk hier de eerste webinar Natuurlijk Thuiswerken van 23 april 2020 terug

Accepteer cookies