Zuid-Holland
Biodiversiteit
maandag29mei2017

Verslag Provinciale Ledendag

Op een zonnige zaterdag op 20 mei was dit jaar de Provinciale Ledendag in Den Haag. Midden in de stad op gymnasium Haganum kwamen zo’n 50 Zuid-Hollandse IVN’ers bij elkaar om rondom het thema De Wilde Stad geïnspireerd te raken en ervaringen uit te wisselen.

Ledendag De Wilde StadHet gezamenlijke programma begon om 10.00 uur met een sneakpreview van de EMS film ‘De Wilde Stad’, die in november 2017 in de bioscopen te zien is. Daarna werd de nieuwe zoekkaart ‘De Wilde Stad’gepresenteerd en overhandigd aan vrijwilligers die er aan bijgedragen hebben en was er ruimte voor verschillende afdelingen om hun mooiste momenten te delen. Na een korte werksessie rondom het stadsjungleboek, ging de groep uiteen voor vier verschillende stadssafari’s. Allen rondom het thema: natuur in de stad. Bij terugkomst, vijf kwartier later, stond een lunch op de deelnemers te wachten en was er ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Klik hier voor het volledige verslag van de dag. De fossielenzoekkaart, met dank aan Wim van Schie is Fossielen zoekkaart te downloaden.

Zoekkaart De Wilde Stad

Zoekkaart De Wilde StadBedankt ADM en Provincie Zuid-Holland, voor het mede mogelijk maken van de zoekkaart De Wilde Stad en de Provinciale ledendag!

Sponsor ADM logo