Zuid-Holland
Biodiversiteit
maandag06feb2017

Start Tiny Forest in Delft

Volgende week is het zo ver. Dan wordt in de Harnaschpolder in Delft een Tiny Forest aangelegd, samen met buurtbewoners en kinderen. In een Tiny Forest kun je dichtbij de Nederlandse natuur ontdekken. Het is geen aangeharkt plantsoen, maar wilde en springlevende natuur. Met deze kleine wildernis brengen we samen de natuur in de stad dichtbij, en ontdekken jong en oud de wildernis in hun eigen wijk. Zo kom je niet alleen in contact met de natuur, maar ook met je buurtgenoten. Want een Tiny Forest maak je samen. 

Vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken, of gewoon even te komen kijken? Op maandag 13 en dinsdag 14 februari bewerken we de grond. Op donderdag 16 februari worden de boompjes gepland samen met de groepen 7 van beide basisscholen van Het Kristal.

Als je op een van deze dagen mee wilt helpen, geef dit dan even door aan Meike Heukels, projectleider IVN: m.heukels@ivn.nl. Voor meer informatie ga je naar www.ivn.nl/tiny-forest-nl of neem een kijkje in de facebookgroep ‘Kleine Wildernis Harnaschpolder Delft’. Daar staat ook een overzicht van alle klussen.