Gezocht: Trotse Tuinambassadeurs!

Vind jij het leuk om te tuinieren en draag jij je enthousiasme over de natuur graag over aan anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het project 'Alle Tuinen Groen' in de Gemeente Lisse, Hillegom en Teylingen zoekt IVN Natuureducatie naar bevlogen tuinambassadeurs. Als tuinambassadeur is het jouw taak om buren, vrienden of bekenden in jouw gemeente te stimuleren en enthousiast te maken om hun tuin te vergroenen. Want hoe meer groen, hoe beter en gezonder we de buurt met elkaar kunnen maken. 

Wie zoeken wij? 

  • Je hebt ervaring en bent enthousiast over tuinieren en draagt deze kennis graag over
  • Je vindt het leuk om andere tuinbezitters in jouw omgeving te stimuleren om op een natuurlijke wijze te tuinieren
  • Je organiseert activiteiten om meer groen bij tuinbezitters te promoten. Dat kan bijvoorbeeld een korte uitleg zijn over alles wat groeit en bloeit in de tuin
  • Je vindt het leuk om jouw acties met andere tuinbezitters te delen in bijvoorbeeld een korte video over tuinieren

En natuurlijk hoef je dit niet allemaal alleen te doen. IVN helpt jou als ambassadeur op weg met allerlei praktische tips en tools zodat je gemakkelijk aan de slag kunt. Zo is er op 14 december al een handige workshop over het vergroenen van je tuin. Meer informatie. 

Zin gekregen?

Help jij mee om andere inwoners in jouw gemeente te stimuleren om hun tuin te vergroenen? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier en wie weet ben jij binnenkort wel trotse tuinambassadeur!

Direct aanmelden