Zuid-Holland
Beleid & Organisatie
Vanaf
woensdag27mrt201918:30

Workshop Crowdfunding

Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen, een bijenlint aanleggen of de natuurspeeltuin opknappen? Goed nieuws! Provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5.000 bij aan natuurprojecten, mits je zelf hetzelfde bedrag ophaalt met crowdfunding. Je krijgt begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van de crowdfundingcampagne door Voor je Buurt. Meer weten? Kom naar de gratis workshopreeks op 27 maart en 10 april in Den Haag!

Kijk voor meer informatie over de bijdrage van de Provincie op www.crowdfundingvoornatuur.nl/zuid-holland of stuur een bericht naar voornatuur@voorjebuurt.nl

De workshop op 27 maart en 10 april start om 18.30 (inloop vanaf 18:00) en duurt tot 21:00 uur en vindt plaats in Den Haag. De precieze locatie wordt nog nader bekend gemaakt. Kort voor de workshop ontvang je meer informatie over het programma.

Tijdens de eerste workshop gaan we uitleggen wat crowdfunding is en hoe je je eigen campagne kunt voorbereiden en uitvoeren. Ook gaan we het uitgebreid hebben over de bijdrage die de Provincie Zuid-Holland beschikbaar heeft gesteld voor groene initiatieven en hoe je kans maakt op een bijdrage. Tijdens de tweede workshop gaan we  ook praktisch aan de slag met jouw project zodat je na de workshop een eind op weg bent met het opzetten van je crowdfundingcampagne! En er is ruimte om met specialisten na te denken hoe jij binnen jouw groene project kunt bijdragen aan de icoonsoorten in Zuid-Holland.

Algemene informatie

woensdag 27 maart 2019 - 18:30 tot woensdag 10 april 2019 - 21:00
Locatie: 
Den Haag
Nederland
Google Maps image