Zuid-Holland
Beleid & Organisatie
Op
woensdag31okt201818:30

Workshop Crowdfunding

Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een buurttuin of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en denk je na over crowdfunding? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Draagt jouw project bij aan de grutto, de zandhagedis, de egel of een van de andere icoonsoorten, dan krijg je extra advies en PR vanuit de provincie. Je krijgt ook extra begeleiding bij het opzetten van een campagne via Crowdfunding VoorNatuur en je maakt kans op een bijdrage tot €5.000 van de Provincie Zuid-Holland.

Wil je meer weten?

Kom naar de workshops crowdfunding bij het provinciehuis in Den Haag. Op 31 oktober om 19.00 uur is er een gratis workshop crowdfunding in het provinciehuis in Den Haag en wij zijn op zoek naar deelnemers! Tijdens de workshop krijgen deelnemers een introductie in crowdfunding en de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland. Daarnaast leer je over het maken van een goede pitch, het campagneplan en het betrekken van stakeholders. Enthousiast geworden? Aanmelden kan hier.

Verdubbelaar van de provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5000 bij aan de crowdfundingcampagne voor je groene initiatief als je de andere helft via crowdfunding ophaalt. Op basis van je campagnepagina en twee vragen wordt beoordeeld of je een bijdrage krijgt, je hoeft dus nauwelijks extra werk te doen. In totaal is er €50.000 beschikbaar tot en met 2018, wacht dus niet te lang. Kijk voor meer informatie op www.voorjebuurt.nl/pages/zuid-holland.

Wil je niet wachten tot januari en nú aan de slag met crowdfunding? Neem dan ook contact op met voornatuur@voorjebuurt.nl of vul direct de campagnepagina in. We checken dan zo snel mogelijk of je aan de voorwaarden voor de verdubbelaar voldoet, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  • Wat? Workshop crowdfunding voor groene initiatieven door Voor je Buurt
  • Wanneer? 31 oktober 19.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 18:30 uur
  • Waar? Provinciehuis, Zuid Hollandplein 1, Den Haag
  • Voor wie? Initiatiefnemers uit Zuid-Holland die bezig zijn met een groen initiatief binnen 4 maanden willen starten met crowdfunding
  • Kosten? Gratis, maar meld je wel even aan
  • Aanmelden? Vul dit formulier in om je aan te melden

Algemene informatie

woensdag 31 oktober 2018 - 18:30
Locatie: 
Provinciehuis Zuid-Holland
Zuidhollandplein 1
Den Haag
Nederland
Google Maps image