Zuid-Holland
Overig
Op
vrijdag11nov201612:30

Workshop Crowdfunding

Provincie Zuid-Holland

Ben jij bezig met natuurspeeltuin, een bijenlint, het opknappen van een landgoed of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en denk je na over crowdfunding? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Vanaf oktober 2016 krijg je extra begeleiding bij het opzetten van een campagne en maak je kans op een bijdrage tot €5.000 van de Provincie Zuid-Holland. Meer weten?

Kom naar de gratis workshop crowdfunding op vrijdag 11 november vanaf 12.30 uur in het Provinciehuis in Den Haag!

Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en werk je een eerste versie van je crowdfundingcampagne uit. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Begeleiding bij het opzetten van je initiatief door de IVN en de Groene Motor

IVN en de Groene Motor zullen ook bij de workshop aanwezig zijn en kunnen je begeleiden en adviseren bij het opzetten en bestendigen van je groene initiatief.

Verdubbelaar van de provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5000 bij aan de crowdfundingcampagne voor je groene initiatief als je de andere helft via crowdfunding ophaalt. Op basis van je campagnepagina en twee vragen wordt beoordeeld of je een bijdrage krijgt, je hoeft dus nauwelijks extra werk te doen. In totaal is er €50.000 beschikbaar tot en met 2017, wacht dus niet te lang. Kijk voor meer informatie op www.voorjebuurt.nl/zuid-holland.

Praktische gegevens

Wat? Workshop crowdfunding voor groene initatieven door Voor je Buurt
Wanneer? vrijdag 11 november 2016 van 13.00 tot 16.00. Inloop vanaf 12.30 uur met lunch.
Waar? Provinciehuis, Zuid Hollandplein 1 Den Haag
Voor wie? Initiatiefnemers uit Zuid-Holland die bezig zijn met een groen initiatief en overwegen binnen een jaar te starten met crowdfunding.
Kosten? Gratis
Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@voorjebuurt.nl met als onderwerp “Workshop crowdfunding Zuid-Holland” met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief.

Algemene informatie

vrijdag 11 november 2016 - 12:30
Locatie: 
Zuid-Hollandplein 1
Nederland
Google Maps image