Zuid-Holland
Kind & Natuur
Op
dinsdag22nov201609:30

Regiobijeenkomst Gezonde Schoolpleinen Zuid-Holland

Ben jij schoolleider of betrokken als bestuurder bij basisscholen? Zou je graag ook jullie schoolplein grondig onder handen willen nemen? Ben je geïnteresseerd in de ervaringen van andere scholen met herinrichting en vergroening van schoolpleinen? Wat zijn de effecten op het gedrag van de leerlingen? En wat zijn de ervaringen van het leerkrachtenteam? Deze regiobijeenkomst is bedoeld om je te inspireren ook aan de slag te gaan!

Aanmelden

Dinsdagmorgen 22 november organiseren we een informatieve bijeenkomst rondom het project ‘Gezonde Schoolpleinen’, een initiatief van Jantje Beton in samenwerking met de GGD’s en IVN.

De bijeenkomst is op basisschool ‘Onder de Wieken’ in Nieuw Beijerland. Afgelopen jaar heeft de school met hulp van leerlingen en ouders en met subsidie van het project ‘Gezonde Schoolpleinen’ het schoolplein volledig omgevormd. Graag vertellen betrokkenen over hoe dit tot stand is gekomen en welke ervaringen inmiddels zijn opgedaan. De bijeenkomst is met name bedoeld voor bedoeld voor schoolleiders en schoolbestuurders die óók nadenken over herstructurering van hun schoolplein.

Verschillende sprekers met kennis op het gebied van gezonde schoolpleinen zullen diverse aspecten van de realisering van een groen en gezond schoolplein toelichten.

Locatie:
o.d.b.s. Onder de Wieken
Achterstraat 5
3264 AB Nieuw-Beijerland

Tijdstip:
09:30 tot 12:00 uur (inloop vanaf 9:00 uur)

Meer informatie

Arthur Hilgersom, projectleider IVN: a.hilgersom@ivn.nl

Algemene informatie

dinsdag 22 november 2016 - 09:30 tot 12:00
Locatie: 
ODBS Onder de Wieken
Achterstraat 5
3264 AB Nieuw-Beijerland
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image