Zuid-Holland
Natuur in de Buurt
Op
dinsdag08dec202011:00

Kick-off bijeenkomst: Alle Tuinen Groen!

Samen bouwen aan de mooiste en meest bio-diverse tuinen van Nederland

Op 8 december trappen we de start van 'Alle Tuinen Groen!' af met een online startbijeenkomst. Tijdens deze kick-off nemen we je mee in het hoe en waarom van een natuurvriendelijkere tuin en vooral ook hoe je hier zelf mee aan de slag kunt!

Programma

 • Linda Ijmker, IVN Natuureducatie: Een groene tuin, goed voor jezelf én voor de natuur
 • Suzanne van Straaten, Sprinklr: Tips om van jouw tuin een groene oase te maken
 • Maarten Bruns, IVN Natuureducatie: Ambassadeur worden voor meer groen in jouw tuin?

Wanneer:  1. Dinsdag 8 december 11.00 uur &
                    2. Dinsdag 8 december om 19.30 uur
Waar:         Online via ZOOM (verdere info volgt later)

Alle Tuinen Groen!

Vind je het leuk om te tuinieren? En wil je graag de natuur een handje helpen door van jouw tuin een klein paradijsje te maken voor vlinders, bijen en vogels? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nog dit najaar start IVN Natuureducatie in opdracht van de Gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen met de Groene Golf. Samen gaan we aan de slag om van alle tuinen in de Gemeenten de mooiste en meest bio-diverse van Nederland te maken. En dankzij medewerking van SPRINKLR is het zelfs mogelijk om met hoge korting een plantpakket aan te schaffen dat speciaal is samengesteld voor dit gebied. Doe je mee?

Groen is gezond!

Een goede biodiversiteit is belangrijk voor de balans op aarde. Het draagt bij aan schoon water, een gezonde bodem en een stabiel klimaat. Het is zelfs zo dat sommige planten elkaar positief kunnen beïnvloeden. Zelfs op een klein aantal vierkante meter is het al mogelijk om een prachtige verzameling aan bloemen en planten te plaatsen. En door een juiste mix aan soorten te kiezen, geniet je elk seizoen weer van een nieuw uitzicht. Goed voor jezelf én voor de natuur.

  Aanmelden

  Spring jij met ons op deze groene golf? Meld je aan! 

  Direct aanmelden

  Algemene informatie

  dinsdag 8 december 2020 - 11:00 tot 12:00
  Contactpersoon: